Mad og musik
Herunder ser du vores koncertmenuer for 2025:
Lørdag den 15. november 2025 Runrig Experienmce
-
Hovedret, servers som buffet: Langtidsstegt kalvefilet
Marineret Svinekam
Salater: Vintersalat med sprødt
Salat med bagte rodfrugter med feta og græskarkerner
Kartofler
Tilbehør: Timian stegte kartofler
Knuste kartofler med urter og parmesan
Sauce
Sauce: Mild peber sauce -
Dessert: Appelsin fromage med knas
Herunder ser du vores koncertmenuer for 2026:
Lørdag den 14. Februar 2026 Bjørn Afzelius hyldes Med Guran, Nyberg & Lagnefors
-
Forret Marineret kalkunbryst, Stegte kartofler, Tomatiseret whiskysauce, Årstidens grønt
-
Dessert Kanelbagte æbler, med crumble og hvid chokolade samt Chantillycreme
Fredag den 27. februar 2026 Den benhårde trio fra Rom - Spaghetti
- Hovedret: Honningmarineret svinefilet med glaseret læg, æblekompot og salviesauce.
- Dessert: Lime panna cotta med crumble
Lørdag den 7. marts 2026 The Streaplers
Kød
- Langtidsstegt oksestriploin med American bbq rub
Chipotle & Ahornsirup’s marineret svinekam
Salat
-
Sunset Boulevard
Grillet spidskåls salat med majs stegt i brunet smør, syltede perleløg, ristede nødder og senneps vinaigrette. -
Walk Of Fame
Salat med bagte rodfrugter, feta og græskarkerner
Kartofler
- Stegte kartofler vendt med salvie, rosmarin og toppet med timian.
- Knuste kartofler med urter og parmesan
Sauce
- Mild cremet pebersauce
Dessert
- American Apple Pie med kanel og marcipan hertil vanilje creme
Fredag den 27. marts 2026 Ivan Pedersen med Danmarks Næstbedste Trio
- Hovedret: Stegt kyllingebryst med frisk kålsalat, kogte kartofler med friske urter og citron sauce.
- Dessert: Bagt rabarber kompot med crumble og vanilje creme.
Fredag den 10. april 2026 The Works
Hovedret:
- Stegt kyllingebryst med frisk kålsalat, kogte kartofler med friske urter og citronsauce
Dessert:
- Bagt rabarberkompot med crumble og vaniljecreme
Lørdag den 18. april 2026 G. THOMAS – From Hank to Waylon
- Langtids stegt kalvestriploin med sæsons grønt og cremet Karl Johan sauce
- Vanilje mousse med rabarber
Fredag den 04. september 2026 Bootleg Beach Boys / Frankie Vallie / Hollies.
- Hovedret: Kyllingebryst med svampecreme, bagte pastinakker og timiansauce.
- Dessert: Bagte blommer med crumble og vanilje creme.
Fredag den 11. september 2026 Alex Nyborg Madsen & Circle of Friends
- Hovedret: Kalveculotte rosa stegt, små ovnbagte kartofler med timian, grøn pebersauce og garniture af sæsonens grønt.
- Dessert: Mocca panna cotta i glas, toppet med pistaciepralíne
Torsdag den 15. oktober 2026 Rikke Thomsen & Æ Knajte
- Hovedret: Kylling i cremet svampe med rodfrugtemos og spinat sauce.
- Dessert: Brombær cheesecake i glas toppet med saltkaramel og knust kiks.
Lørdag den 31. oktober 2026 Hallur Joensen
- Hovedret: Balottine kylling, sauce suprime, knuste kartofler med hvidlæg og frisk grønkåls salat.
- Dessert: Hindbær mousse.