Mad og musik

  • det bedste af to verdener

Koncert og middag

De fleste af vore koncerter begynder kl. 20.00.
Mange af vore gæster vælger at nyde Nordstjernens lækre 2-retters koncertmenu som serveres fra kl. 18.00.

Der serveres veltillavet mad af høj kvalitet. Vore gæster har rost vores koncertmenuer til skyerne.

Som en ny service for vore mange gæster, er det nu muligt at booke Koncertmenuen samtidig med koncertbilletten. Al booking, reservation og betaling foregår online.

Herunder ser du vores koncertmenuer for 2025:

Lørdag den 15. november 2025 Runrig Experienmce

  • Hovedret, servers som buffet: Langtidsstegt kalvefilet
    Marineret Svinekam
    Salater: Vintersalat med sprødt
    Salat med bagte rodfrugter med feta og græskarkerner
    Kartofler
    Tilbehør: Timian stegte kartofler
    Knuste kartofler med urter og parmesan
    Sauce
    Sauce: Mild peber sauce

  • Dessert: Appelsin fromage med knas

Herunder ser du vores koncertmenuer for 2026:

Lørdag den 14. Februar 2026 Bjørn Afzelius hyldes Med Guran, Nyberg & Lagnefors

  • Forret Marineret kalkunbryst, Stegte kartofler, Tomatiseret whiskysauce, Årstidens grønt

  • Dessert Kanelbagte æbler, med crumble og hvid chokolade samt Chantillycreme

Fredag den 27. februar 2026 Den benhårde trio fra Rom - Spaghetti

  • Hovedret: Honningmarineret svinefilet med glaseret læg, æblekompot og salviesauce.
  • Dessert: Lime panna cotta med crumble

Lørdag den 7. marts 2026 The Streaplers

Kød

  • Langtidsstegt oksestriploin med American bbq rub
    Chipotle & Ahornsirup’s marineret svinekam

Salat

  • Sunset Boulevard
    Grillet spidskåls salat med majs stegt i brunet smør, syltede perleløg, ristede nødder og senneps vinaigrette.

  • Walk Of Fame
    Salat med bagte rodfrugter, feta og græskarkerner

Kartofler

  • Stegte kartofler vendt med salvie, rosmarin og toppet med timian.
  • Knuste kartofler med urter og parmesan

Sauce

  • Mild cremet pebersauce

Dessert

  • American Apple Pie med kanel og marcipan hertil vanilje creme

Fredag den 27. marts 2026 Ivan Pedersen med Danmarks Næstbedste Trio

  • Hovedret: Stegt kyllingebryst med frisk kålsalat, kogte kartofler med friske urter og citron sauce.
  • Dessert: Bagt rabarber kompot med crumble og vanilje creme.

Fredag den 10. april 2026 The Works

Hovedret:

  • Stegt kyllingebryst med frisk kålsalat, kogte kartofler med friske urter og citronsauce

Dessert:

  • Bagt rabarberkompot med crumble og vaniljecreme

Lørdag den 18. april 2026 G. THOMAS – From Hank to Waylon

  • Langtids stegt kalvestriploin med sæsons grønt og cremet Karl Johan sauce
  • Vanilje mousse med rabarber

Fredag den 04. september 2026 Bootleg Beach Boys / Frankie Vallie / Hollies.

  • Hovedret: Kyllingebryst med svampecreme, bagte pastinakker og timiansauce.
  • Dessert: Bagte blommer med crumble og vanilje creme.

Fredag den 11. september 2026 Alex Nyborg Madsen & Circle of Friends

  • Hovedret: Kalveculotte rosa stegt, små ovnbagte kartofler med timian, grøn pebersauce og garniture af sæsonens grønt.
  • Dessert: Mocca panna cotta i glas, toppet med pistaciepralíne

Torsdag den 15. oktober 2026 Rikke Thomsen & Æ Knajte

  • Hovedret: Kylling i cremet svampe med rodfrugtemos og spinat sauce.
  • Dessert: Brombær cheesecake i glas toppet med saltkaramel og knust kiks.

Lørdag den 31. oktober 2026 Hallur Joensen

  • Hovedret: Balottine kylling, sauce suprime, knuste kartofler med hvidlæg og frisk grønkåls salat.
  • Dessert: Hindbær mousse.

Alle arrangementer på Spillestedet Blokhus afholder på Restaurant Nordstjernen